Close
Shopping Cart
Your Cart is Empty

Coaching- en Gezondheidspraktijk Amaranta

Online cursussen met begeleiding

Heerlijk vanuit huis nu de cursus volgen die je altijd al wilde doen?

Bewust eigenaar worden van jouw leven

STRESS is de grootste killer aller tijden, dat staat als een paal boven water!

De training omvat 8 modules die je op je eigen tempo verwerkt. Deze vernieuwde cursus omvat ondersteunende teksten, reflectie- en verwerkingsopdrachten. Deze training richt zich naar ondernemers en naar iedereen die op dit moment te kampen heeft met verhoogde stress. 

Na elke module is het fijn feedback te geven over je ervaringen, je vragen met betrekking tot de sessies, zodat ik ook jouw proces en groei kan meevolgen.

In deze basistraining ( 8 weken of volgens afspraak) leer je anders omgaan met ‘ stress ‘ en stresstoevoegende situaties waar we op collectief vlak mee te dealen hebben.

Het doel van deze begeleide training is dat je bewustzijn opgetild wordt, waarbij diepere lagen worden aangeraakt en losgelaten.

Je komt in een ander bewustzijnsveld waarin je stapje per stapje de eigenaar wordt van jouw leven. En dat vraagt groeien naar zelfliefde, zelfacceptatie, waardoor jij vanuit liefdeskracht jouw leven kan hercreëren.

Voornamelijk het creëren van een toekomst die nieuwe perspectieven biedt. Niets wordt zoals het is geweest, het oude paradigma, oude systemen of manieren van ondernemen ondergaan eveneens een enorm veranderingsproces. 

In 8 trainingsmodules die ook verder worden afgestemd op jouw specifieke vragen, begeleid ik jou als professioneel ervaren gediplomeerd Mindfulnesstherapeut, Stress en burn-out coach en Loopbaanadviseur.


• Heb jij het gevoel dat je een slachtoffer bent van je leven?

• Voel je je gevangen in je levensomstandigheden?

• Voel je je langzamerhand gedeprimeerd?

• Heb je het gevoel geen kant meer uit te kunnen?

• Slapeloze nachten en piekergedachten?

• Je krijgt nog amper ‘ een hap ‘ door je keel?

• Je voelt je meer en meer in ‘overlevingsmodus ‘ dan dat je actief deelneemt aan het leven?

• Je herkent jezelf niet meer…je bent door de tijd heen een doemdenker geworden, de moed ontbreekt je om nog in het leven te vertrouwen?

• Je hebt het gevoel te falen of gefaald te zijn?


   Wat mag jij verwachten?

   Elke week of volgens jouw mogelijkheden een compleet uitgewerkte module met oefeningen, ingesproken reflecties, bekrachtigingen, 

   inspirerende teksten, opdrachten, vraag-en antwoordmomenten, versterkende voedingsadviezen om je immuniteit te versterken en 

   desgewenst een:


   EXTRA BONUS INCLUSIEF VOOR JOU


• Je wilt een andere richting uit in je leven, als ondernemer, als werknemer en je weet niet hoe te beginnen? Samen met jou stellen we een    

   plan van aanpak op waarin we SMART tewerk gaan. 


   De complete cursus kost je 80 Euro met begeleiding op afspraak. Jij bepaalt jouw tempo. 

   

    


Praktische cursus 'Verander je denken, verander(t) je leven' gebaseerd op het werk van Byron Katie

Byron Katie stelt dat we het grootste deel van onze gedachten zelden aan een kritisch onderzoek onderwerpen.

We geloven onze gedachten, zijn er als het ware één mee.

Mindfulness betekent voor haar het kritisch onderzoeken van eigen gedachten. Juist die gedachten waar je ongelukkig van wordt en die telkens terugkeren zijn heel belangrijk om te onderzoeken!

Het kritisch onderzoeken van je eigen gedachten helpt je om je minder snel met nieuwe dramagedachten te identificeren.

Drie uitgangspunten in deze basiscursus zijn:

 • Wees je eigen leraar
 • Wees mindful
 • Richt je op je eigen zaken

Herken je bij jezelf steeds weerkerende bijna obsessief angstige gedachten?

Herken je dat je gedachten op aannames zijn gebaseerd waardoor je van je eigen mening afdwaalt?

Herken je bij jezelf dat je controle houdt over dagdaglijkse dingen omdat je bang bent dat er iets zal foutlopen?

Herken je dat je vaak over jezelf aangeeft ‘ gek te worden van je eigen doemgedachten ‘ en je blijft maar in die vicieuze cirkel vastzitten?

Met vier belangrijke vragen kan jij je denken, je gedachten, je gevoelens veranderen!

Ben jij benieuwd hoe jouw gedachten en jouw leven kunnen veranderen door simpel vier eenvoudige vragen te stellen, die je in deze cursus als sprong naar verandering kan toepassen?


In deze boeiende professioneel uitgewerkte cursus ont-dek je hoe deze vier vragen je leven lichter kan maken. Je krijgt alle tools, tips mee, plus oefenmateriaal om je eigen beste leraar te worden.

Ik neem je graag mee op deze boeiende reis!

Cursustarief: 45 Euro Bachbloesemtherapie bij dieren

Dieren kunnen vaak emotioneel van slag zijn door alle ellende die ze hebben ervaren, voor ze bij jou terechtkomen.

Aangezien het dan vaak heel moeilijk is het dier te begrijpen, wat er werkelijk aan de hand is, is de bloesemtherapie van Dr Bach een uitstekende manier om dieren op emotioneel vlak te ondersteunen. De idee dat dieren geen emoties ervaren, is al lang achterhaald…dieren die verwaarloosd en mishandeld werden gedragen zich angstig of zelfs agressief.

Deze cursus geeft je alle tools en inzichten om je zelf te verdiepen in de wondere wereld der bloesems en hoe jij je dier kan helpen, of hoe jij iemand uit je omgeving kan wegwijs maken in het zoeken naar de juiste remedie(s).

Wat kan je verwachten in deze cursus?

 • Inleiding: Wie was Dr Bach?
 • Een overzicht van de 38 remedies en de indeling per hoofdthema
 • Omschrijving van elke remedie – + te verwachten verandering
 • Goede observatietechnieken en praktische tips
 • Hoe de juiste remedie(s) zoeken?
 • Hoe zelf een gebruiksflesje maken: concrete tips en tools + dosering
 • Hoelang duurt de behandeling met de remedie?
 • Reactieverschijnselen van het dier
 • 38 bloesems , geïllustreerd met duidelijke omschrijving per bloesem en type dier
 • Specifiek gebruik van de Bachbloesems volgens de indeling van Dr. Bach
 • Practicum ter ontvangen van het certificaat “ Basiskennis Bachbloesemtherapie bij dieren” : 6 cases die worden voorgelegd en die je schriftelijk beantwoord.
 • Prijs voor cursus – schriftelijke begeleiding van de cases en Certificaat van de basiscursus : 79 Euro

Intuïtief communiceren met je huisdier

Mensen en dieren hebben met elkaar gemeenschappelijk dat ze een ZIEL hebben. Sommigen zullen beweren dat dieren niet in staat zijn te denken, gevoelens te hebben, en dommer zijn dan de mens. Voor sommigen is dit een een zekere geruststelling om met dieren te mogen doen wat ze willen…tot zelfs dieren mis(be)handelen.

We weten ondertussen dat de band tussen mens en dier steeds belangrijker wordt in ons leven op aarde.

Er zijn mensen die sinds kindsbeen af met dieren communiceren en dit heel normaal vinden. Steeds meer en meer worden trainingen, cursussen, opleidingen gegeven waar mensen leren communiceren met hun (huis)dier(en).

In deze schriftelijke cursus kan je de basis leren van dierencommunicatie, omdat iedereen die dit graag wilt, ook echt kan!

Je hoeft er niets uit je hoofd voor te leren, dan enkel je spirituele talenten te vertrouwen…en dat vertrouwen zal jij gegarandeerd hebben ontwikkeld met deze cursus.

Wil je graag weten wat jou dier te vertellen heeft, hoe het zich voelt, wat het graag anders wilt,….en de band tussen jou en je lieve (huis)dier ( en) versterken?

Deze praktische cursus helpt je om aan de slag te gaan en je eigen spiritualiteit verder te ontdekken…en die is grenzeloos.

De onderwerpen die in deze cursus worden aangepakt zijn de volgende:

 • Wat is onze aangeboren communicatievermogen ?
 • Je spirituele communicatiekanalen verkennen
 • Telepathisch communiceren met je dier : wat is dit en hoe kan je telepathisch leren communiceren met je ( huis)dier (en)?
 • Voorbereiding en onderzoeken van eigen belemmeringen
 • Oefeningen om je zintuigkanalen beter te leren kennen en te optimaliseren in telepathisch communiceren
 • Geven en ontvangen van boodschappen : algemeen
 • Adviezen om doeltreffend te communiceren met je (huis)dier (en )
 • Communicatietechnieken
 • Concentratie in het communiceren met dieren
 • Verschillende manieren om berichten/ boodschappen te verzenden: specifiek stappenplan
 • Verschillende manieren om boodschappen/ boodschappen te ontvangen
 • Oefenen met je (huis)dier (en )

De cursus wordt afgewisseld met praktische oefeningen, tips en handvatten en leuke anekdotes.

De cursus is NU aan te vragen en jouw bijdrage is 45 Euro 
     Van innerlijke dualiteit naar eenheidservaring 


Verlangen naar eenheidsgevoel en -gewaarwording...er is zoveel meer waarvan we ons niet bewust zijn, maar laat ons beginnen met het begin. Ons totale wezen omvat veel meer dan we kunnen bedenken. De eerste essentie is dat we een aards stoffelijk lichaam bewonen en via ons lichaam ervaren we dagelijks, onafgebroken ervaringen. Het fysieke lichaam waarin ons emotioneel lichaam, mentale lichaam en pijnlichaam onafscheidelijk zijn verbonden.


We zijn niet toevallig geïncarneerd in de stof en dit is wel eens een enorme strijd voor mensen die als medium werken. Het niet indalen in de stof, waardoor op termijn allerlei ziektes kunnen gecreëerd worden, weliswaar onbewust. De behoefte om in andere sferen, die dan als beter of verhevender worden ervaren, heeft met niets anders te maken, dan innerlijk verzet/weerstand om te landen in het fysieke lichaam. Dit kan ook heel wat oorzaken hebben, die in dit stukje kunnen afleiden.

Mensen die problemen ervaren met het totale incarneringsproces zijn gebaat bij lichaamswerk zoals cranio-sacraal, emotioneel lichaamswerk, holistic pulsing, dieptemassage, Afrikaanse dans: diep ervaringsgericht lichaamswerk. Ik heb er slechts enkele benoemd.
Naast het fysieke aardse lichaam is er eveneens het niet-fysieke en hieronder wordt begrepen onze ziel, onze spirit, onze energetische meridianen, ons aura, Tussen de fysieke en niet-fysieke realiteit wordt voortdurend evenwicht gezocht, is er een continuïteit aan interactie.
Alles is met alles verbonden, al wordt daar niet bewust bij stilgestaan. Pas op het moment als we ons uit balans voelen, ons niet lekker in ons vel voelen, staan we er even bij stil of willen we dit gevoel zo snel mogelijk weer kwijt. Nochtans zijn dit signalen die ons iets willen vertellen.


Wat we niet met de fysieke zintuigen kunnen waarnemen, maakt nochtans deel uit van onze aardse fysieke werkelijkheid. We zijn compleet en een, vanaf onze geboorte. De manier waarop dit eenheidsgevoel tot andere ervaringen heeft geleid als afgescheiden, gespleten, gedesoriënteerd enz...heeft met ieders levensgeschiedenis te maken.
Niettemin is het altijd mogelijk om dat oorspronkelijke eenheidsgevoel te her-creëren. Eenheidsbewustwording is een innerlijke weg, waarin niemand een constante lineaire weg bewandelt. In eerdere teksten heb ik reeds geschreven dat de weg naar heel- een eenwording een cyclische weg is.


Een meestal niet gekende derde aspect is dat er in elk van ons een essentie leeft die onze Sterrenessentie wordt genoemd; het Sterzaad. Wellicht heb je hierover al eens iets gehoord of gelezen. Het Sterzaad is een facet van onze connectie van wie we werkelijk Zijn en dat bevindt zich buiten de aardse fysieke realiteiten. Velen zullen reeds gelezen hebben over het Lichtlichaam, dat drie belangrijke centra omvat en geactiveerd kan worden. Met activeren bedoel ik dat deze centra afgestemd en verbonden worden in jezelf. Je ziele-ster en aarde-ster zijn frequenties die je enerzijds diep ankeren in de aardse realiteit en verbinden met de herinnering van wie jij werkelijk bent.
Zoals ik in mijn eerste creatie in taal- en beeldcreatie heb geschreven zijn we aards- kosmische wezens , die we zonder doorleven en ervaren niet kunnen bevatten.
Voor volgende maand voorzie ik een online initiatie sessie, waarin jij de verbinding leert te leggen tussen de diverse centra. Je integreert je fysieke en niet-fysieke realiteit, de aardse en kosmische realiteit, waardoor jij de heelheid in jezelf kunt ankeren.


 Deze sessie omvat inhoudelijk: 
- Wat is het lichtlichaam?
- De drie belangrijkste centra
- Dynamische verbindingen tussen de drie belangrijkste centra
- Verbindend ademen als transformatieve kracht
- Twee ingesproken geleide bekrachtigingen waar jij je Lichtlichaam activeert en integreert.


Stralen van binnenuit, oude programma's worden losgelaten, je Hogere Hart wordt opgetild naar de frequentie van verbinding en waarachtig Zijn, je stapt in de vortex van oneindige mogelijkheden in het creatieve liefdes- en scheppingsveld. Je herinnert je wie je werkelijk bent.
Deze sessie is een vervolg op de bekrachtigingen van mijn boek 'Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven.'
Waar spiritualiteit niet paranormaal is, maar eenvoudig normaal, vanuit de herinnering als Sterrenwezen.


De sessie, cursus en ingesproken bekrachtigingen bedragen samen 39 Euro, inclusief BTW.

Deze sessie maakt deel uit van het vervolg op mijn boek 'Herinner wie je werkelijk bent. Een bewuste weg naar je nieuwe leven.' 

Aankopen kan via de boekenwinkels in België, in Nederland en gesigneerd via mezelf.


Wil jij nu reeds intekenen voor deze sessie, dan kan dit via het onderstaand formulier. 

Neem contact met ons op


This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt! Je bericht is verzonden.